O meni

BIOGRAFIJA


Anđelija Simić, masterirala na Odseku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Stekla diplomu naprednog nivoa obuke iz Racionalno emotivno bihejvioralne terapije, Albert Ellis Institute, New York.

Završila online kurs za tretman granicnog poremećaja ličnosti Dialectical Behavior Therapy (DBT):  Treatment for Borderline Personality Disorders pod vodjsrvom Sage de Beixedon Breslin, Ph.D. na Zur Institutu. Kurs je odobren od strane APA (Američke psihološke asocijacije).

Pohađala je edukaciju iz Psihologije ličnih konstrukata u okviru Udruženja konstruktivista Srbije.

Iskustvo sticala volontirajući u Dečijem selu u Sremskoj Kamenici, zatim u oblasti individualnog psihološkog savetovanja, ali i kao psiholog i predavač psihologije u Karlovačkoj gimnaziji.

Voditelj edukacije iz oblasti psihodijagnostike. Učesnik brojnih treninga koji se bave ličnim rastom i razvojem (Transkaciona analiza u svakodnevnom životu, Autogeni trening, Asertivni trening, REBT grupa za lični razvoj).

Bavi se psihološkim savetovanjem, edukativnim psihološkim treninzima, kao i treninzima iz oblasti ličnog razvoja, a uže oblasti interesovanja su joj psihologija tugovanja i gubitka, kao i psihologija kreativnosti.

Mesto rada je Novi Sad i Skype (online).

 

Zakažite Vaš termin


Zakažite Vaš termin

Send this to friend