Test inteligencije

Znate li koji je vaš IQ? Da li ste oduvek želeli da uradite test inteligencije?

Ukoliko vas je oduvek zanimalo koliki je koeficijent vaše inteligencije i kakva je njena struktura, imate priliku da je testirate.

Test inteligencije koji možete uraditi je potpuno personalizovan i STANDARDIZOVAN KLINIČKI test, to znači da ga je mnogo ljudi uradilo i da je proveren u kliničkim i naučnim istraživanjima, te stoga pokazuje veliki stepen pouzdanosti. Ovaj test inteligencije NE MOŽETE naći ONLINE, potrebno je da ga sprovodi i tumači stručno lice i razlikuje se od laičkih testova inteligencije koji služe za zabavu i mozganje, a nalaze se na internetu u različitim oblicima (figurice, brojevi, slike, nizovi i slično).

U sklopu ovog testa inteligencije dobijate:

ukupni količnik vaše inteligencije tzv. IQ koeficijent inteligencije

informaciju o ostvarenosti vaših intelektualnih kapaciteta (da li vaša inteligencija ogleda u prikupljanju teorijskog znanja ili pak više u praktičnoj primeni istih)

strukturu vaše inteligencije (koji vidovi inteligencije su vam jača, a koji slabija strana, što može biti važno prilikom odabira profesije, prekvalifikacije ili sticanju nekih novih veština)

važne informacije o načinu funkcionisanja vaše ličnosti kao stilu rešavanja problema uopšte (ovaj test inteligencije vam pored informacije o koeficijentu inteligencije pruža i informacije o mogućim sklonostima ka određenim psihičkim adaptacijama na probleme npr. anksiozna, sklona detaljima i tako dalje)

Ovaj test inteligencije se radi isključivo uživo u prisustvu ISKLJUČIVO PSIHOLOGA, zato što jedino kvalifikovani i obučeni za sprovođenje ovakvog vida testiranja inteligencije.

Vremensko trajanje testa je od sat do  sat i po vremena,  u zavisnosti od dinamike rada ispitanika, a povratnu informaciju dobijate u pisanoj formi, u roku od najkasnije tri dana od dana testiranja. Pisani izveštaj može služiti u svrhu vašeg ličnog podsećanja, a za sve nejasnoće oko formulacije izveštaja stojim na raspolaganju.

Testiranje se može vršiti i prilikom pisanja psihološkog nalaza i mišljenja ili psihološke eksploracije ličnosti u okviru različitih dijagnostičkih postupaka, ali se ovo mora naglasiti pre početka samog procesa.

Za više informacija o samom testu i ceni možete mi pisati na andjelija299@gmail.com

 

 

 

 

Send this to friend